Dlhé porno videá zdarma logo Dlhé porno videá zdarma

Ochrana osobných údajov – GDPR

Používaním tejto pornografickej stránky Dlhe-videa.sk musíte súhlasiť so spracovávaním vašich osobných údajov podľa zákona č. 18/2018 Z. z. SR, alebo ináč, GDPR – General Data Protection Regulation, pokiaľ nesúhlasíte, stránky prosím opustite a nevyužívajte ich. Chceme vás ubezpečiť,  že s vašimi osobnými údajmi nakladáme zodpovedne, a predovšetkým tak, ako nám to určuje zákon. Táto stránka využíva cookies, na stránke sú nainštalované rôzne nástroje na analýzu, ktoré poskytujú prevádzkovateľovi tohoto portálu informácie o tom, napríklad koľko návštevníkov chodí na stránku, z akej krajiny, z akého zariadenia, z akého prehliadača, ako sa návštevníci na stránke správajú, čo si pozerajú a podobné ďalšie analytické údaje. Na tento portál sa nedá registrovať, takže sa nevyžadujú žiadne údaje, ako telefónne číslo, ďalšie osobné údaje a podobne. Email a meno sa vyžaduje jedine vtedy, ak nám píšete cez kontaktný formulár. Ďalej sa môžu vyžadovať od zákazníka fakturačné údaje pri vystavení faktúry zákazníkovi za reklamu, ktorá mu je sprostredkovaná na tejto stránke. Užívateľ tohoto portálu súhlasí s tým, aby prevádzkovateľ jeho osobné údaje spracovával tak, ako mu to určuje zákon. Používateľ tejto stránky alebo poskytovateľ osobných údajov, môže kedykoľvek požiadať o zmazanie svojich osobných údajov prevádzkovateľa tohoto porno portálu a to napríklad tak, že mu zašle mail so žiadosťou o zmazanie jeho všetkých osobných údajov na emailovú adresu info@dlhe-videa.sk.

    1 411